Thursday, February 7, 2013

Vitalea Shaklee - Multivitamin

Multi vitamin & Multi mineral
Multi yang Hebat
~Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

~Ianya dikatakn KILLER PRODUCT OF SHAKLEE kerana ianya adalah multivitamin beserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel, ia seumpama 2 biji VITALEA bersamaan 40 jenis hidangan lauk.
 
Jika diambil setiap hari, Vita-Lea mampu:
•    Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.*
•    Mengandungi beta karotena yang membantu dalam
      mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan
      tisu.
•    Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D
      untuk kesihatan tulang dan gigi.
•    Biotin dan asid pantotenik membantu untuk
      memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
•    Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah
      merah.*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.
Tiada tambahan perasa tiruan, pemanis, bahan pewarna atau pengawet.

 Selain itu>>>
Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk ( penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea. selain itu juga, ia adalah antara supplement terpenting untuk diet atau slim yang mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang.
ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak, sangat digalakkan mengamalkan pengambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi oleh si bu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

Jika ibu mengandung kurang zat besi maka mereka akan kekurangan darah dan boleh pitam serta pening kepala. Nurse pernah nasihatkan saya masa mengandung anak pertama dulu, "adik kalau kurang darah sukar untuk bersalin normal sebab kekuatan untuk push kurang"...logiknya jika kita kekuranagn oksigen kita cepat rasa letih,lesu dan tidak bermaya.

testimoni:
testimoni diatas adalah dari customer Shaklee yang berjaya menyahkan demamnya dengan mengambil Vitalea..Alhamdulillah..jika ALLAH nak bagi sume boleh..janji kita berusaha...

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Hubungi untuk maklumat produk/menjana pendapatan bersama Shaklee:

~ Umi Nad'Rah Amir Hamzah ~ 0134502520 ~ Shaklee ID"880032

No comments:

Post a Comment